Tjänster

Slipning / Renovering/ Hämtservice

Hos RM Kedjeservice AB erbjuder vi flera tjänster inom slipning och  renovering av skärande sågkedjor. Vi är specialister och för att underlätta för dig som kund, erbjuder vi även hämtservice.

Slipning

RM Kedjeservice AB är specialister på alla typer av skärande sågkedjor. Tillsammans har vi en lång erfarenhet och en bred kompetens inom branschen vilket gör oss till det självklara valet för dig med öga för kvalité och funktion. För oss är det väldigt viktigt att du som kund är 100 % nöjd, så vi jobbar ständigt med att förbättra vårt sätt att slipa dina kedjor. Vi slipar dina kedjor enligt dina önskemål. Vi har en stor och väl uppdaterad maskinpark utrustad med en central kylvätskerening och försörjning, vilket underlättar vårt arbete och slipresultat. Utöver såg och kapkedjor slipar vi och säljer huggknivar till din flismaskin, slipar även isknivar, fanerknivar och gradsaxskär upp till 3000 mm. Med vår hämtservice åker vi ut och hämtar dina kedjor med 2v intervaller. När dina kedjor är klara kan de hämtas eller levereras till dig.

Renovering

Alla detaljer vi tar in för slipning och renovering tvättas och avsynas före vidare behandling. Är det så att vi anser att det för dig inte är lönsamt att slipa eller renovera detaljen så kasseras den, då kan vi exempelvis ersätta den med en ny enligt överenskommelse med dig. Maskinsvärden riktas och slipas och vid behov byts noshjul eller toppen ut till en ny. Skördarkedjorna och paketsågkedjorna avsynas och repareras före slipning. Efter slipning följer en ny avsyning för att sedan doppas i olja och därefter packas. De allra flesta kunder väljer som sagt tidigare att ersätta kasserade kedjor till nya, för att få tillbaka samma antal kedjor till ett förmånligt pris.

Hämtservice

För att underlätta för dig som kund erbjuder vi hämtservice med vår turbil. Vi har upphämtning i stora delar av Kalmar, Blekinge och Kronobergs län. Turbilen är ute varje tisdag och torsdag med två veckors intervaller. Är du intresserad av att få dina kedjor, svärd och produkter hemkörda, hör av dig så försöker vi lösa det! Läs mer nedan om orterna som vår turbil passerar

 

Turbil